Dernek Başkanımız Halil Apaydın başkanlığında Genel Sekreter Menderes Payze, Genel Muhasip Yardımcısı Cahit Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Nail Cesur’dan oluşan heyet, Türkiye Barolar Birliği Saymanı hemşehrimiz Sayın Av. Gökhan Bozkurt ve hemşehrimiz Av. Nuri Ünlü’yü makamında ziyaret etti.

Heyet, Türkiye Barolar Birliği yönetimine seçilen ve Sayman olarak görev alan Sayın Gökhan Bozkurt’u ziyaretinde derneğimizin kuruluşu, amaçları, faaliyetleri hakkında bilgi verildi ve görüş alışverişinde bulunuldu. Dernek Başkanı Halil Apaydın, hemşehrimiz Gökhan Bozkurt’un Barolar Birliği yönetiminde görev almasından dolayı mutlu olduklarını, bu görevi başarı ile yürüteceğini inandıklarını, her alanda hemşehrilerimiz yanında olduklarını, müsait bir zamanda hemşehrimizi derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade ederek Sayım Bozkurt’a görevinde başarılar diledi. Sayın Bozkurt, Ankarada faaliyet gösteren dernek yöneticilerinin ziyaretinden mutlu olduğunu, birlikte olunduğunda güzel işler başarılabileceğini, derneğimizin etkinliklerini katılmak istediğini ifade ederek en kısa zamanda derneğimizi ziyaret etmek istediğini söyledi.

Heyet daha sonra hemşerimiz Av. Nuri Ünlü’yü yeni işyerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaret sırasında Aydınımız, dernek faaliyetleri ve güncel konular üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Sayın Nuri Ünlü yönetim ziyaretinden mutlu olduğunu, fırsat buldukça etkinliklere katılmaya devam edeceğini ifade ederek derneğimizin yapacak olduğu etkinliklerde başarılar diledi.

Hemşerilerimize ziyaret sırasında hemşehrimiz yazar Sayın Ergün Veren’in makalelerinin yer aldığı derneğimiz tarafından bastırılan İncirin Yağı isimli kitap hediye edildi. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan hemşerilerimizi teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.