Değerli Hemşehrim,

Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak Ankara’daki üniversitelerde yükseköğrenim gören ihtiyaç sahibi Aydınlı öğrencilerimize yönelik başlatmış olduğumuz burs kampanyası bu yıl da devam edecektir. Bu amaçla Ziraat bankası Kızılay şubesinde aşağıda bilgileri bulunan derneğimizin burs hesabı bulunmaktadır.

Ankara’daki üniversiteleri kazanan ihtiyaç sahibi öğrenciler için burs başvuru şartları ve müracaat formu, www.aydinlilar.org veya efeler.org internet adresimizde Burslar başlığı altında yer almaktadır. Burs başvurusunda bulunacak öğrencilerimizin başvuru formunu doldurup, istenen bilgi ve belgeleri derneğimize getirmeleri veya efeler.org@gmail.com mail adresimize mail atmaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz için son başvuru tarihi 31 Ekim 2022 pazartesi günü olup, burs komitemiz başvuru yoğunluğuna göre 12-13 Kasım 2022 ve 19-20 Kasım 2022 tarihleri arasında müracaat eden öğrencilerimizle dernek binamızda birebir görüşme gerçekleştirecektir. Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize en geç 28 Kasım 2022 tarihinde bilgi verilecektir.

Derneğimizce; Kasım ayından Haziran ayına kadar 8 ay boyunca ayda 350 TL öğrenci bursu verilmesi planlanmaktadır. Derneğimizce Ankara’da okuyan Aydınlı öğrencilere burs verilecek olup , burs ihtiyacı olan öğrencilerin belirlenmesinde öğrencinin anne ve/veya babasının sağ olup olmadığı, ailenin gelir durumu, öğrencinin kardeş sayısı, öğrencinin başarı durumu gibi hususlar dikkate alınacaktır.

Dernek olarak “Öğrencine Sahip Çık” kampanyamızda 2021-2022 eğitim öğretim döneminde 39 öğrencimize burs sağlamış olup, bu yıl hayırsever hemşerilerimizin yapacak oldukları bağış dikkate alınarak bu sayıda öğrenciye burs sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu çerçevede öğrencilerimize destek olmak isteyenler, aşağıda yer alan dernek burs hesabına istedikleri miktarı, istediği periyotlarda ödeme yaparak katkıda bulunabilecektir.

Bu çerçevede geçtiğimiz yıllarda maddi ve manevi destekte bulunan tüm hayırseverlerimize, öğrencilerimiz adına en kalbi duygularla şükranlarımızı sunarız . Yeni dönemde de aynı katkının hemşerilerimiz tarafından verileceği inancıyla kampanyamıza destek olacak hemşerilerimize şimdiden teşekkür ederiz.

Yönetim Kurulu a

Halil Apaydın
Aydınlılar
Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği
Genel Başkanı
Ankara
05332662309

ÖĞRENCİ BURS HESABI BİLGİLERİ
AYDINLILAR EĞİTİM KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ
TC Ziraat Bankası Kızılay Şubesi
Hesap Numarası IBAN NO: TR60 0001 0011 3343 6840 8050 04

Dernek Adresi
Maltepe Mahallesi
GMK Bulvarı 83/2
Çankaya /ANKARA
Dernek tel: 0312 4330909