Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin düzenlendiği etkinlikte Ankara’da yaşayan Aydınlı hemşerilerimizi 02 Ekim 2022 pazar günü pazar kahvaltısında buluşturdu. Derneğimizin terasında kendi imkanlarımızla gerçekleştirilen pazar kahvaltısı saat 11:00’da başladı. Kahvaltıya yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin yanı sıra milletvekilimiz Sayın Süleyman Bülbül, Derneğimizin 4. Genel Başkanı Sayın Yusuf Özdemir’in yanı sıra kalabalık bir hemşeri grubu katıldı.

Pazar kahvaltısında söz alan Dernek Başkanımız Halil Apaydın, hemşerilerimizle bir arada olmaktan mutlu olduğu ifade ederek hemşerilerimizin katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dernek Başkanı Halil Apaydın konuşmasının devamında derneğimize Dernek Başkanı olarak büyük hizmetler vermiş merhum Ender Vardar ve geçmiş yıllarda Dernek Başkanı olarak görev yapmış Yusuf Özdemir’in eşi merhume Hatice Özdemiri andı ve merhum ve merhumeye Allah’tan rahmet diledi.

Dernek Başkanı Apaydın konuşmasının devamında derneğimizin merkezinde dernek imkanları ve yönetim kurulumuzun çabalarıyla derneğimizin ihtiyaçlarının karşılanması için bu kahvaltıyı düzenlediklerini, hemşerilerimizinde kahvaltının hazırlanmasına katkı sağladıklarını, pazar kahvaltısını her ay düzenlediklerini, amacımızın hemşerilerimizle güzel bir pazar günü geçirmek olduğunu ifade ederek hemşerilerimizin kahvaltıya olan ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Ankaradaki üniversitelere kazanan Aydınlı öğrencilere bu yılda burs vermeye devam edeceklerini, burs başvurularını aldıklarını, burs kaynağına katkı sağlamak isteyen hemşerilerimizin derneğimizin burs hesabına ödeme yapabileceklerini ve bugüne kadar burs kaynağımıza katkı sağlayan herkese şükranlarımı sunduğunu söyledi. Dernek bünyesinde yakın zamanda Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği koro çalışmalarını başlayacaklarını, hemşerilerimizin çalışmalara katılabileceklerini söyledi. Dernek Başkanı Halil Apaydın pazar kahvaltısının hazırlanmasında emeği geçen yönetim kurulu üyelerine, onların eşlerine, gençlere ve katılım sağlayan hemşerilerimizi teşekkür ederek sözlerini son verdi.

Dernek Başkanı Halil Apaydın’ın konuşmasının ardından milletvekilimiz Sayın Süleyman Bülbül söz aldı. Milletvekilimiz Sayın Süleyman Bülbül konuşmasında Ankarada faaliyet gösteren derneğimizin her konuda faaliyet göstermeye çalıştığını ve derneğimizin çalışmalarını takdirle izlediğini bu çalışmaları ortaya koyan derneğimizin Başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ettiğini ifade etti. Derneğimizin burs konusunda güzel çalışmalar yaptığını, bursun sürdürülebilir olarak devam etmesi için herkese destek olmaya davet etti. Sayın Süleyman Bülbül konuşmasını dernek yönetimini çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerine son verdi.

Sayın Süleyman Bülbül’ün konuşmasının ardından söz alan hemşerilerimiz pazar günü hemşerilerimizle birlikte olmaktan mutlu olduklarını, çalışmalarından dolayı yönetim kurulunu teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Konuşmaların ardından ekim ayı pazar kahvaltısı hemşerilerimizin dağılması ile saat 14:00 de sona erdi. Pazar kahvaltısına katılarak derneğimize destek olan milletvekilimize, hemşerilerimize ve kahvaltının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu