Dernek Başkanımız Halil APAYDIN Başkanlığında, Genel Muhasip Yardımcısı Cahit YAĞCI, yönetim kurulu üyelerimiz Mahmut Uğur ve Denetim Kurulu üyesi İbrahim YÖRÜK’ten oluşan heyet, 21.02.2024 Çarşamba günü Gazi Üniversitesinde görev yapan hemşehrilerimiz Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi Prof.Dr. Aydın ÇETİN, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet GÜVEN, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Dr. öğretim üyesi Uğur ARABACI Mühendislik Fakültesi öğretim görevlisi Dr. Murat AKIN ve Endüstriyel Tasarım Bölümü araştırma görevlisi Neslihan TOP’u makamlarında yerinde ziyaret etti.

Ziyarette; Dernek Başkanımız Halil Apaydın amaçlarının hemşehrilerimizi ziyaret ederek birlik ve beraberliğimizi artırmak olduğunu, hemşehrilerimizin işleriyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak olduğunu, güzel işler başaran hemşehrilerimizin daha geniş kitlelere tanıtmak olduğunu, bu amaçlarla hemşehrimizi işyerlerinde ziyaret ettiklerini, hemşehrilerimizin başarıları ile gurur duyduklarını ifade ederek başarılarının devamını diledi. Ziyaretlerde Başkan Halil Apaydın, insan kaynaklarımızı, ilimizin gelişimi ve kalkınması için değerlendirmek gerektiğini bu maçla önümüzdeki günlerde toplantı yapacaklarını bu çalışmaya hemşehrilerimizin desteğini ve katkısını istedi. Sayın Başkan ayrıca dernek faaliyetleri ile ilgili önümüzdeki günlerde yapmaya düşündükleri etkinlikler hakkında hemşehrilerimize bilgi verdi.

Hemşehrilerimiz; derneğimizin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve etkinliklerini mümkün olduğunca katılmaya çalıştıklarını, derneğimize her zaman destek olacaklarını, derneğin güzel işler yaptığını ifade ederek ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Samimî bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde bizleri engüzel şekilde ağırlayan hemşerilerimizi teşekkür ederiz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu