Dernek Başkanımız Halil Apaydın, denetim kurulu üyemiz İbrahim Yörük ve geçen dönem yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Nail Cesur ile birlikte 22.09.2023 Cuma günü hemşehrimiz Kamil Gül’ü Sincan’daki müzik aletleri yapım atölyesinde ziyaret etti.

Daha çok Ud ve Saz üretiminde bulunan atölyesendeki ziyaretimizde hemşehrimiz, işe başlama hikayesi, ud ve saz yapımının detayları hakkında bizlere bilgi verdi. Atolyesini de bizlere gezdiren ve yapımla ilgili bizlere bilgi veren hemşehrimiz Kamil Gül, yapımını gerçekleştirdiği müzik aletlerini yurtdışına da ihraç ettiğini, TRT’nin atölyesinde çekim yaptığını ve önümüzdeki günlerde yayınlanacağını, yakın zamanda da yine Sincan’daki bir AVM’de sergi ve satışını yapabileceği (Showroom) bir yer açacağını belirterek derneğin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifâde etti.

Dernek Başkanı Halil Apaydın, hemşehrimizin böyle güzel bir işle uğraşmasından mutlu olduğunu, müzik aletleri yapımının bir ustalık olduğunu, hemşehrimizin bu işte yakaladığı başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek hemşehrimize başarılarının devamını diledi.

Samimî bir ortamda gerçekleşen ziyaretimizde bizleri en güzel şekilde ağırlayan hemşehrimiz Kamil Gül’e teşekkür ederiz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği