İYİ Parti Ankara Milletvekili adayları Tarım ve Orman Eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Yetkin Öztürk, Onur Hondoroğlu, Ece Özen Akan ve beraberindeki heyet, 26.04.2023 Çarşamba günü saat 19:30 da Egem Platformunu ziyaret etti. Yaklaşık iki saat süren İYİ Parti heyetinin ziyareti, Egem Platformunun kurucu derneklerinden Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin merkezinde gerçekleştirdi.

Ziyarette EGEM Platformu Dönem Başkanı ve İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu açılış konuşmasında heyetin ziyaretinden memnun olduğunu, yaklaşan milletvekili seçimlerinin ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak aday olan arkadaşlara başarılar diledi. Açılış konuşmasından sonra milletvekili adayları söz alarak kendilerini tanıttılar ve parti olarak yürüttükleri seçim çalışmaları, ülkemizin yönetim sistemi, Suriyeli sığınmacılar, güvenlik, ekonomi, köylerde tarım, üretim, eğitim gibi konular hakkında düşüncelerini anlattılar ve gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret, milletvekili adaylarının katılımcıların düşünce ve önerilerini dinlemesi ve sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.