Dernek Başkanımız Halil Apaydın başkanlığında Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Topçu, yönetim kurulu üyelerimiz Halime Çomak, Nilgün Taşlı Kayaalp, Mehmet Devecioğlu üyelerimiz Aşkın Bilir ve Necmettin Çomak’tan oluşan bir heyet, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Bülent Kent’i ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanımız yaptığı konuşmada Sayın Prof.Dr. Bülent Kent’in rektör olarak atanmasından mutlu olduğunu, üniversitemizin başarısı için çalışacağına ve güzel hizmetlerde bulunacağına inandığını, dernek yönetimi ve Ankarada yaşayan Aydınlılar olarak üniversitemizin başarısı için her türlü işbirliğine hazır olduklarını ifade ederek Sayın Rektöre görevinde başarılar diledi. Rektör Sayın Prof.Dr. Bülent Kent, Dernek yönetim kurulunun ziyaretinden mutlu olduğunu, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiğini, sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu, üniversitemizin başarısı için hepbirlikte çalışılması gerektiğini ifade etti.

Yoğun işleri arasında bizlere zaman ayıran değerli hemşerimiz Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Kent’e teşekkür eder, görevinde üstün başarılar dileriz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu