Ankara Milletvekili Murat Emir ve Keçiören CHP İlçe Başkanı Bülent Gündoğan (eşi Aydınlı) 25 Mart 2023 Cumartesi günü derneğimize ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanımız Halil Apaydın Ankara milletvekilimiz Sayın Murat Emir ve hemşehrimiz Sayın Bülent Gündoğan’ın ziyaretinden mutlu olduğunu, derneğin hemşerilerimizin uğrak noktası olduğunu çeşitli etkinlikler yaparak hemşehrilerimizi dernemiğimizde buluşturduklarını ifade etti. Ayrıca ziyarette Sayın Başkan, Ankarada okuyan Aydınlı öğrencilere burs verdiklerini, kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için zeybek kürsü düzenlediklerini, ege türküleri korosu kurduklarını bu kurslara ve etkinliklere kalabalık bir hemşehri grubumuzun katıldığını ifade etti.

Milletvekili Sayın Murat Emir Ankarada Aydınlılarla güzel bir ortamda birlikte olmaktan mutlu olduğunu, bu seçimde de yeniden Ankara milketvekilliği için aday adayı olduğunu, etkinliklerinizi de katılabileceğini ifade etti

Derneğimiz ve ülke gündemi üzerine güzel sohbetin yapıldığı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten dolayı Ankara Milletvekili Sayın Murat Emir ve hemşehrimiz Keçiören CHP İlçe Başkanı Sayın Bülent Gündoğan’a teşekkür ederiz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği