Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş merkezli 11 ili kapsayan deprem nedeniyle bölgede yaşayan pek çok vatandaşımız acı ve sıkıntı yaşamış ve yaşamaktadır. Bölge insanımızın yaşadığı acıyı ve sıkıntıyı azaltmak için herkes kendi ölçüsünde yardımda bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir.

Dernek olarak bizler de bölge illerin Ankara’da faaliyet gösteren dernekleri ile iletişime geçerek vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yönetim kurulu olarak karşılamaya çalıştık.

Bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçları devam etmekle birlikte diğer illere taşınan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının da karşılanması gerekmektedir. Ankara’ya taşınan depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla evimizde *kullanmadığınız eşyaları (mutfak eşyaları, giysi, ayakkabı, halı, masa, sandalye, çekyat, koltuk, oyuncak vb) depremzede vatandaşlarımıza ulaştırmak istiyoruz.*

Bu amaçla evinizde bulunan depremzedelere verebileceğiniz kullanılabilir durumdaki eşyaları, yönetim kurulu üyelerimize bildirmeniz durumunda iletişime geçilerek bu eşyalar depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır.

Ayrıca Aydın Valiliği öncülüğünde Aydına gelen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarında çözüm bulmak amacıyla bir grup oluşturulmuş olup, Derneğimizi de bu gruba dahil etmişlerdir. Bu nedenle *Aydın’a taşınan depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilecek olan hemşerilerimiz,* yardımda bulunabileceği durum ile ilgili tarafımıza bilgi verilmesi halinde *Aydın Valiliğine bu yardım iletilecektir.*

Depremzede vatandaşlarımızın acısını bir kere daha paylaşır, depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en kısa sürede karşılanmasını temenni ederiz.


Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma
Ankara