Derneğimizde uzun yıllar Dernek Başkanı olarak görev yapmış ve derneğimize önemli hizmetler vermiş Merhum Başkanımız Ender Vardar’ın ölümünün 1. yılı dolayısıyla 05 Şubat 2023 Pazar günü saat 14:00 de dernek binasında Hayır yemeği düzenlendi, Yasin süresi okunarak merhum başkanımızın ruhuna dua edildi. Hayır yemeğine Merhum Başkanımızın eşi Hülya Vardar, Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Cengiz Altınkaya, Derneğimizin 4. Başkanı Yusuf Özdemir, İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu ve merhum başkanımızın sevenleri katıldı.

Bu vesile ile merhum Başkanımız Ender Vardar başta olmak üzere aramızdan ayrılan derneğimizin kurucu üyeleri ve derneğimizde başkan, yönetim ve denetim kurulu üyesi olarak görev yapmış merhum ve merhumelere Allahtan rahmet dileriz.

Ayrıca soğuk bir Ankara gününde merhum başkanınız için düzenlenen anma gününe katılım sağlayan, çeşitli nedenlerle katılım sağlayamayan ancak gönlü bizimle olan hemşehrilerimize ve hayır yemeğine katkı sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği