Dernek Başkanımız Halil Apaydın, yönetim kurulu üyemiz Sayın Halime Çomak, üyelerimiz Sayın Derya Apaydın, Sayın Ayşe Basut, hemşerilerimiz Sayın Recep Basut, Tanyel Kırlı ve Esra Alpan Kırlı ile birlikte TKDK Aydın İl Koordinatörü Sayın Arzu Akar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanımız Halil Apaydın geçen dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Arzu Akar’a birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu ve derneğimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Ayrıca yeni görevinde Aydınımıza güzel hizmetlerde bulunacağına inandığını ifade ederek görevinde başarılar diledi.

TKDK İl Koordinatörü Sayın Arzu Akar, Ankara da faaliyet gösteren derneğimizin Başkan ve üyelerinin ziyaretinden mutlu olduğunu, derneğimizin Ankara da önemli bir görevi yerine getirmekte olduğunu, gençlere sahip çıktığını, bundan sonrada derneğimize destek vermeye devam edeceğini ifade ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Samimî ve güzel ortamda gerçekleşen ziyarette bizleri en güzel şekilde ağırlayan hemşerimiz TKDK Aydın İl Koordinatörü Sayın Arzu Akar’ı teşekkür ederiz. Yeni görevinde üstün başarılar dileriz.


Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Dererneği Yönetim Kurulu