Aydınlı öğrenciden “Europass CV Nasıl Doldurulur?” sunumunu gerçekleştirildi.

Ankara’da faaliyet gösteren Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği bünyesinde özellikle öğrencilerimizin bilgi, beceri ve donanımlarını artırmak amacıyla oluşturduğumuz Aydın Gelecek Akademisi altındaki akran eğitimi olarak değerlendirdiğimiz Aydınlanıyorum başlığındaki 2022 yılının ilk seminerini 24 Nisan 2022 Pazar günü gerçekleştirdik. Derneğimizin gençlik komitesinin organize ettiği Aydınlanıyorum başlığı altındaki etkinliğimizde “Europass CV Nasıl Doldurulur?” konusu ele alındı. Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü son sınıf öğrencisi Sayın Hasan Altınbaş’ın gerçekleştirdiği sunuma konuya ilgi duyan farklı üniversitelerde okuyan öğrencilerimiz katıldı.

Hasan Özdemir sunumunda; Europass nedir ve Europass CV nasıl doldurulur, Europass CV doldururken ve Europass profilimizi tamamlarken ne gibi detaylara dikkat etmemiz gerektiği, Avrupa Birliği’ne bağlı kuruluşlara başvuru yaparken Europass CV’nin ne işimize yardığı ve bu CV’yi nasıl doldurursak bizim için daha yararlı olduğundan bahsetti. Sunumu gerçekleştiren Hasan Altınbaş, bu konuyu seçmesindeki amacının Avrupa Birliği projeleri ve Avrupa Birliği’ne bağlı kuruluşlara başvuru yaparken büyük geçerlilik sağlayan Europass CV konusunda Aydınlı arkadaşlarımızı bilgilendirmek olduğunu ifade etti. Aydınlanıyorum başlığı altındaki sunum öğrencilerin karşılıklı soru cevap seklinde etkin ve verimli bir şekilde gerçekleştirildi.

Sunum sonunda söz alan Gençlik Komitesi Başkanı Sayın Zerrin Çallı’da dernek bünyesinde gerçekleştirilen etkinliklere gençlik komitesi olarak katılım sağladıklarını, derneğimizin bu her türlü imkanı bizlere tanıdığını bu seminerinin de bizlerin gelişmesine katkı sağlayan bir seminer olduğunu ve kişisel gelişimimize katkı sağladığını, bugün bu sunumdan güzel şeyler öğrendiğini ve arkadaşlarına da anlatacağını ifade ederek, Aydınlanıyoruz başlığı altındaki bu seminerlerin arkadaşlarımızın hazırladığı farklı konularda eğitim yılı sonuna kadar da devam edeceğini söyledi.

Gençlerimizin karşılıklı bilgi alışverişi yapmasını imkan sağlayan Aydın Gelecek Akademisi Altındaki Aydınlanıyorum başlığında “Europass CV Nasıl Doldurulur?” sunumunu gerçekleştiren öğrencimiz Hasan Özdemir’e ve sunumu dinlemeye gelen gençlerimize teşekkür ederiz.


Yönetim kurulu a.

Halil Apaydın
Aydınlılar Eğitim Kültür v eDayanışma Derneği
Başkaı
Ankara
05332662309

İzlemek için