Derneğimizin her yıl üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Öğrenci İftarını 20 Nisan 2022 Çarşamba günü hemşehrimiz Sayın Ümit Aydın ve eşi Semra Aydın’ın birlikte işlettiği FARM BURGER Çukurambar Şubesinde yine işletme sahipleri hemşerilerimizin destekleriyle gerçekleştirdik. Öğrenci iftarına Ankara’da farklı üniversitelerde öğrenim gören 42 öğrencimiz katıldı.

Öğrenci iftarında söz alan Dernek Başkanımız Halil Apaydın, iftarda öğrencilerimizle birlikte olmaktan mutlu olduğunu, geçmiş yılarda öğrenci iftarlarını dernek ortamında gerçekleştirdiklerini bu yıl hemşehrimiz Ümit-Semra Aydın çiftinin iftar verme teklifini kabul ederek iftarımızı Farm Burger’de gerçekleştirdiklerini, bizlere bu imkanı vermesinden dolayı hemşehrilerimiz Ümit-Semra Aydın çiftine teşekkür ederek hemşerilerimize bereketli bol kazançlar diledi. Dernek Başkanı Halil Apaydın konuşmasının devamında pandemi nedeniyle 2 yıldır fazla etkinlik yapamadıklarını normalleşme sürecine bağlı olarak bundan sonra etkinliklerimizi geniş katılımlı gerçekleştirmek istediklerini, Pazar günü öğrencilerimizin kendi aralarında kişisel gelişimlerini sağlamak için oluşturduğumuz “Aydın Gelecek Akademisi” altında “Aydınlanıyorum” semineri gerçekleştireceklerini, bu etkinliğe öğrencilerimizin katılmasını istedi. Dernek Başkanımız Halil Apaydın konuşmasının ardından hemşerimiz Ümit Aydın söz aldı.

Öğrencilerimize iftar yemeği veren hemşehrimiz Sayın Ümit Aydın yaptığı konuşmada; derneğimize birlikte organize ettiğimiz öğrencilerimizi ağırlamakta mutlu olduğunu, uzun zamandır bunu gerçekleştirmek istediğini ancak bu gün gerçekleştirebildiğini, isim sahibi olduğu Farm Burger olarak Çebeci, Eryaman ve Çukurambar olmak üzere Ankara’da üç şubesinin olduğunu, öğrencilere kapısının her zaman açık ve öğrencilerimizin yanında olduğunu, elinden geldiğince yardımcı olabileceğini ifade ederek, iftarı organize eden dernek yöneticilerimize ve iftara katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür etti.

Öğrenci İftarı, saat 21:00 ‘de öğrencilerimizin dağılması ile sona erdi. Öğrencilerimize iftar veren hemşehrimiz Sayın Ümit – Semra Aydın çiftine teşekkür eder, işlerinde bereketli bol kazançlar dileriz.


Yönetim Kurulu a.

Halil Apaydın
Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği
Başkanı
Ankara