Değerli hemşerim

19-20 Mart 2022 Cumartesi ve Pazar günü saat 10:00 – 18:00 arası Dernek binasının terasında Aydın İli 5. Yöresel Ürünler ve Ot Pazarı kurulacaktır. Yaşamakta olduğumuz salgın nedeniyle gerekli olan maske mesafe ve hijyen kurallarına azami özen gösterilecektir.

Etkinlikte elde edilen gelir katılımcılar tarafından derneğe bağışlanacaktır.

İhtiyaç duyduğunuz ve özlediğiniz ürünleri satın alabilmeniz için yapmış olduğunuz bu etkinlikte tüm hemşerilerimizi derneğimize destek olmaya davet ediyoruz. Etkinlikte sadece kendi ihtiyacınızın karşılanmasının yanında eş dost ve komşularınızın ihtiyaçlarının temin edilmesi için duyuru yaparak derneğimize daha çok destek olabilirsiniz.

Katılımınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Yönetim kurulu a.
Halil Apaydın
Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı

Dernek adresi: GMK Bulvarı Akyol İşhanı 83/2 Maltepe, (İçkale Otel yanı Yapıkredi Bankasının üst katı) (Demirtepe ile Maltepe metro durağının ortası)

Aydın İli 5. Yöresel Ürünler Ot Pazarı’ nda bulabileceğiniz ürünler

– Kedirgen, eneş kuşkonmaz
– Sarmaşık (acı ot)
– Dalgan (ısırgan otu)
– Ebegümeci
– İğnelik otu
– Arapsaçı
– Kereviz
– Enginar
– Turp otu
– Kırma zeytin
– Siyah zeytin
– Yeşil zeytin
– Zeytinyağı
– İncir
– İncir cipsi
– Nar ekşisi
– Toz kırmızı biber
– Tahin
– Bal
– Kekik suyu
– Zeytinyağlı ev sabunu

Otlu çörek-gözleme (Hazır yufka ile)

Bulabilirsiniz.

OTOPARK 1: Hızlı tren garı önünden sıhhiye istikameti yönünde alt geçide girmeden sağ yan yoldan gazi mimarlık fakültesini geçince ilk sağ sokağın 200 m ileride solda trafik vakfının otoparkı

OTOPARK 2: GMK Bulvarında Kızılay istikameti yönüne doğru Vehbi Koç öğrenci yurdunu geçince ilk sağ 100 m ileride yolun karşısı özel otopark

OTOPARK 3: Cadde üzerine bırakılabilir.