Değerli hemşerim,

Bugün 2020 yılının son günü. 2020 yılını covid-19 salgını nedeniyle dünyada olduğu gibi ülkemizde de toplumun her kesiminin ciddi şekilde etkilendiği, sıkıntıyla geçen bir yıl olarak hatırlayacağız. Bu yıl, maskenin yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olduğu, akraba ve arkadaş buluşmalarının en az düzeyde yaşandığı, eski alışkanlıklarımızın pek çoğununun yapılamadığı, maddi zorlukların yaşandığı bununla birlikte dayanışmanın da yapılabildiği, hayatta en önemli şeyin SAĞLIK olduğunun bir kere daha anlaşıldığı bir yıl olarak yaşamımızda yerini aldı.

Bütün olumsuzluklara rağmen 2020 yılında sizlerin desteği ile derneğimize taşınmaz bir mal (daire) kazandırmış olduk. Derneğimize taşınmaz kazanımında şahsıma, yönetim ve denetim kurulumuza duyduğunuz güven ve verdiğiniz destekten dolayı şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına bir kere daha en derin şükranlarımı sunarım.

Yaşamakta olduğumuz sıkıntı içinde en karanlık geceden sonra doğan bir güneş olduğunu unutmayarak, gerek birey, gerekse toplum olarak yaşanan onca olumsuzluğa rağmen, bu olumsuzluklardan ders almalı, yaşanan sıkıntıları fırsata çevirerek güçlü bir şekilde ayakta kalabilmeli, yardımlaşma ve dayanışmayı daha da artırarak hep birlikte geleceğe umutla bakmalıyız. Yaşanan salgın; ailemize daha çok zaman ayırmamız, arkadaşlarımıza, topluma ve insanlara karşı daha anlayışlı olmamız, doğaya ve çevreye daha saygılı olmamız, kaynaklarımızı daha verimli kullanmamız gerektiğini bir kere daha bizlere gösterdi.

Covid-19 salgını nedeniyle zorunlu olarak yaşamımızın kısıtlandığı şu günlerde çalışmak zorunda olan başta sağlık çalışanları olmak üzere ihtiyaçlarımızı karşılamamıza yardımcı olan tüm meslek mensuplarına da en derin şükranlarımızı sunarız.

Bu düşüncelerle 2021 yılının yardımlaşma, paylaşma hoşgörü ve barışın daha egemen olduğu bir yıl olması dileklerimizle Yeni Yılınızı kutlar, yeni yılın size, ailenize, sevdiklerinize, ülkemize ve dünyamıza sağlık, huzur mutluluk ve esenlik getirmesini dileriz.

Yönetim kurulu a
Halil Apaydın
Aydınlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı
Ankara